Breng jouw bedrijf naar de top

Iedereen streeft naar vooruitgang: niemand wil stilstaan. Een business development coach kan jou helpen om je eigen bedrijf verder te ontwikkelen. Door middel van persoonlijke gesprekken wordt maakt de coach een analyse. Samen met je coach zet je jouw doelstellingen op een rij. Vervolgens ga je samen kijken hoe je deze doelen kan bereiken, waarbij de groei van de onderneming bovenaan staat.

Business development coach

Ontwikkelen vereist training op maat

Iedere organisatie heeft eigen behoeftes, wensen en voorwaarden. De ontwikkeling van een bedrijf is daarom maatwerk. Het kan heel verhelderend zijn om dit met een deskundige buitenstaander te bespreken. Daarom kan een business development coach helpen. Zaken waar je zelf nog niet aan gedacht had of waar je zelf niet uit kwam, komen op deze manier vaak snel in beeld. Daarnaast werkt coaching altijd motiverend en inspirerend. De inzichten die je samen met jouw development zal opdoen, kunnen het beste uit jezelf en jouw medewerkers naar boven halen. Je tilt hiermee automatisch jouw eigen bedrijf naar een hoger niveau. Bekijk ook de pagina’s startup coach en loopbaancoach!

Werkwijze van een businessdevelopment coach

Hoe de coach te werk zal gaan is geheel afhankelijk van jouw onderneming. Ieder bedrijf is anders, en daarom is de behandeling persoonlijk en op maat. Een bedrijfscoach kan bijvoorbeeld dienen als klankbord, maar ook als vertrouwenspersoon. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

Er bestaan verschillende manieren om trainingen te geven. We zullen daarom kijken naar wat in jouw geval nodig is. Misschien voor het hele team, maar soms alleen voor het management of de leidinggevenden. Heb je hulp nodig met timemanagement? Dan ben je bij mij ook aan het juiste adres.

Tussentijds overleg over behaalde resultaten

Tijdens de coaching zullen we steeds terugkijken naar jouw doelstellingen, zodat je deze ook écht gaat bereiken. De coaching is erop gericht om je vaardigheden voor op de werkvloer bij te brengen, en jou te helpen om in actie te komen. Tijdens de evaluaties met de business coach kan het plan en de training bijgestuurd worden. We kijken of we op de goede weg zijn. Soms komen er tussendoor andere prioriteiten boven water, en daar kunnen we dan gelijk ons plan op aanpassen.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.