Carrière coaching werkt

Een carrière coach helpt jou werken op de juiste plek én/of op de juiste manier. Je loopbaan vormt een belangrijk onderdeel in jouw leven. Vele uren worden door jou besteed aan je baan. Het is je gemakkelijk voor te stellen dat indien jij het niet naar je zin hebt of als jij niet goed functioneert het impact heeft op jouw leven buiten je carrière om.

Jouw functioneren heeft grote invloed op het gevoel van gelukkig zijn en tevens op je gezondheid. Maar je financiële zekerheid is afhankelijk van jouw baan en het inkomen hiervan.

Carriere coachWaarom is een succesvolle carrière belangrijk?

Als jij in een succesvolle carrière zit dan biedt dit je: zelfvertrouwen, zekerheid, zingeving en voelt je thuis in de maatschappij. Een heerlijk gevoel. Deze redenen geven aan dat het belangrijk is om aan je loopbaan te werken. Een carrière coach kan je ondersteunen succesvol te worden.

Wanneer kies je voor loopbaancoaching?

Er zijn verschillende redenen op te noemen om te kiezen voor carrière coaching en psychotherapie. Even een greep uit de klachten waarmee ik mensen help: faalangst, studievertraging, stress, terugkerende conflicten, ziekteverzuim, gepest worden, verlies van werk, behoefte aan een carrière switch, ontslag, depressie, burn-out, ADHD of ADD.

Maar eigenlijk iedereen die rondloopt met de vraag of ‘dit’ het nu is, heeft behoefte aan een steun in de rug. Een begeleiding die je verder op weg helpt met dit nare gevoel en de vragen die steeds opborrelen.

Geluk in je leven

Het gevoel waar je tegenaan loopt zal namelijk niet vanzelf verdwijnen. Steeds opnieuw zal het naar voren komen. Jouw omgeving kan afleiding bieden, maar de oorzaak zit verstopt binnen in jou. Het is van levensbelang en van levensgeluk om hier tijd en aandacht aan te besteden. In deze therapie wordt gewerkt aan nieuwe inzichten en oplossingen. Samen kijken we naar wat er nodig is.

Elke coaching is maatwerk. Krijg nieuwe inspiratie onder mijn begeleiding, waardoor je nieuwe stappen durft te nemen. Je loopbaan stopt niet vandaag. Nee, je succesvolle carrière kan vandaag beginnen!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.