Oké, eigenlijk weten we allemaal het antwoord op deze vraag. Waar zijn die vlinders gebleven, die jij eens voor jouw partner had? Uiteindelijk raakt iedereen deze kwijt. En het verliefde gevoel gaat over in liefde. Ware liefde. Houden van. Of wat kunnen wij er nog meer van maken?

Hopelijk hebben jullie vervolgens tijden lang een gezonde relatie. Maar die vlinders houdt niemand. En toch… Toch is het heel goed om te beseffen dat deze sprankelende gevoelens voor jouw relatie er in het begin waren. Zonder deze kriebels zou er geen liefde geweest zijn.

Gezonde relatieVroeg of laat relatieproblemen

Niemand heeft zijn hele leven lang geluk, of een gelukkig gevoel. Zo ook een gezonde relatie niet. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met relatieproblemen. Het test jullie liefde. Het kan diepgang geven in jullie verbinding samen. Maar moeilijkheden kunnen ook veel, heel veel kapot maken.

Ervaar jij momenteel een sleur? Of ben jij niet gelukkig in jouw relatie? Wil jij jouw relatie redden? Schakel dan een therapeut in, om samen met jouw partner relatietherapie te volgen. Jullie hoeven het niet alleen op te lossen. En soms is het moeilijk om bepaalde zaken naar elkaar uit te spreken.

Liefde is waardevol

Tijdens relatietherapie kunnen er ineens onbekende dingen op tafel komen, waar jullie samen overheen keken. Misschien uit gewoonte, of misschien om confrontatie uit de weg gaan thuis. Maak je relatie terug gezond middels relatietherapie. Een gezonde relatie kan veel weerstand hebben, maar dit vergt van beide partners alle inzet.

En soms heb je hierbij gewoon even wat hulp nodig. Een onafhankelijk derde persoon die met jullie meekijkt en tevens professionele begeleiding kan bieden. Ga niet gelijk drastisch uit elkaar in moeilijke tijden, maar steek energie in jullie verbinding en maak deze zo elke keer waardevoller en waardevoller.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.