Gezocht: hulp bij daten

Ben jij op zoek naar hulp om te kunnen daten? Dan kan een flirt coach, of singlecoaching jou helpen. Of zullen we het een date coach noemen? We kunnen er allerlei namen aan geven.

Maar uiteindelijk heb je enkel iemand nodig die samen met jou meekijkt naar wat jouw vragen zijn op het gebied van daten. Zo kan door een goede persoonlijke coach, met welke naam dan ook, hulp geboden worden. En daten kan heel moeilijk zijn voor mensen. Voor iedereen is de manier van daten en de problemen die hierbij komen kijken anders.

Hulp bij datenWie zie jij in de spiegel?

Je zal altijd moeten kijken naar wat de veroorzaker is. Waarom heb je hulp bij daten nodig? Meestal liggen de antwoorden in jezelf, al heb je dit niet in de gaten. Tuurlijk kan het aan de andere partij liggen. Niet iedereen is even aardig, open en eerlijk. Aan jou de vraag: “Wil je de tijd nemen om in de spiegel te kijken?” Wie ziet de ander tegenover zich zitten als je met degene aan het daten bent?

Als vrijgezel of single is daten bijna een must, en als je hier tegenop ziet of het zelfs vermijdt. En stiekem toch wel heel graag een relatie wil, dan is het tijd om hulp te zoeken.

Op naar succesvolle afspraakjes

Je kan bijvoorbeeld leren wat goede gespreksonderwerpen zijn, en hoe je een gesprek op gang houdt. Maar ook jouw houding wordt onder de loep genomen. Leer hoe je succesvol kunt zijn op jouw afspraakjes. Weg met die buikpijn en onzekerheid.

Leef vanuit de overtuiging dat je de moeite waard bent. Ga voortaan lachend en met een gezonde spanning naar je ontmoetingen. Van Tol Therapie biedt jou met heel veel plezier deze date begeleiding, want iedereen verdient geluk in de liefde. Hulp bij daten gevonden. Vraag een datingcoach om hulp!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.