Carrière is een belangrijk onderdeel in je leven. Een loopbaancoach in Utrecht kan jou helpen met vragen over een nieuwe uitdaging, een andere functie of een passende baan bij jouw talenten.

Ik kan jou de persoonlijke begeleiding bieden die jij nodig hebt. Samen kunnen we kijken waar jouw kwaliteiten en talenten liggen. Dit maakt de zoektocht naar een passende baan gemakkelijker.

Loopbaan coach Utrecht is een proces waarbij mijn cliënten zichzelf beter leren kennen. Op deze manier zul je anders naar jezelf gaan kijken waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Door de coaches in Utrecht zul je je realiseren welke baan er bij jou past en hoe jij jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten.

Loopbaan coach UtrechtVoor wie is er loopbaancoaching Utrecht?

Wanneer jij belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of studie kan een goede loopbaancoach helpen. Samen bespreken we jouw belemmeringen om te zorgen dat jij uiteindelijk weet hoe jij jouw doelen gaat behalen!

Voor iedereen die aan de slag wil gaan met zijn of haar loopbaan ben ik er met loopbaancoaching. Het maakt niets uit of je al een baan hebt, heel veel jaar werkervaring hebt of dat je zoekende bent. Iedereen die bezig is met zijn of haar loopbaan kan coaching nodig hebben. Dit kan zijn omdat je een duwtje de juiste richting in nodig hebt of als je de controle over je eigen loopbaan kwijt bent. Ik kan jou helpen met concrete stappen die jij moet zetten voor het realiseren van jouw doelen.

Er zijn vele verschillende situaties waarbij je een loopbaancoach in Utrecht kan inschakelen. Dit kan bijvoorbeeld bij werkdruk, stress, burn out, reorganisatie, outplacement of het verlies van werk.

Welke vragen kun je stellen aan een loopbaancoach in Utrecht?

Loopbaancoaching in Utrecht kan nuttig zijn op verschillende gebieden. Je kan daardoor ook tijdens de coaching diverse vragen stellen. Dit kan nodig zijn voor jouw bewustwording, een volgende stap die je wil zetten, loopbaanadvies voor een nieuwe baan of juist vanwege jouw talenten en professionele ontwikkeling. Vragen die je kan stellen tijdens de coaching Utrecht zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe kan ik meer voldoening halen uit mijn huidige werk?
 • Wat zijn de talenten en passies die ik heb?
 • Wat is de beste manier om mijn grenzen aan te geven bij collega’s?
 • Wie ben ik? Wat kan ik goed? Wat wil ik graag?
 • Hoe kan ik mijn persoonlijk leiderschap vergroten?
 • Ik wil een andere baan, maar wat past er goed bij mij?
 • Wat is het beste aanpak dat ik kan volgen voor een eigen bedrijf?
 • Welke studierichting past het beste bij mij?
 • Hoe kan ik mijzelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan of carrière?

Gesprekken met professionals over jouw loopbaan kan jou helpen om een inzicht te krijgen in wat jij écht leuk vindt! Ik kan jou helpen middels (online) coaching om hier achter te komen.

Wat levert loopbaancoaching jou op?

Loopbaancoach in Utrecht kan tijdens de coaching op verschillende manieren helpen. Dit levert jou nieuwe inzichten op! Loopbaanbegeleiding levert jou het volgende op:

 • Je hebt door de coaching goed door wie jij bent. Je weet waar jouw talenten liggen en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.
 • Je hebt duidelijkheid over situaties die jij in je loopbaan tegen bent gekomen. Je weet waarom bepaalde dingen zijn voorgevallen en de verklaring van jouw emoties.
 • Je hebt een beter inzicht in jouw wensen op het gebied van carrière. Je weet precies wat jij fijn vindt als het gaat om werkomgeving, een werkwijze, organisatiecultuur, branche en collega’s.
 • De keuze die jij hebt gemaakt voor een baan geeft jou energie.

Loopbaancoaching voor een nieuwe uitdaging

Loopbaancoaching in de regio Utrecht kan jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Het kan lastig zijn om een passende baan te vinden, waar jij met plezier naar toe gaat!

Loopbaancoaching Utrecht kan jou tijdens de coaching helpen om te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen om op basis hiervan een passende baan te vinden. Als jij niet weet waar jij jezelf graag ziet werken, dan kan loopbaanbegeleiding helpen.

Door dat ik jou kan coachen en begeleid kunnen wij er samen achterkomen wat jij leuk vindt, waar jouw drijfveren liggen en kan de eerste stap worden gezet naar een nieuwe baan! Op deze manier kan er doelgericht worden gezocht.

Loopbaancoaching voor re-integratie

Ook wanneer jij coaching nodig hebt op het gebied van re-integratie kan ik jou als senior loopbaancoach in Utrecht helpen! Re-integratie na bijvoorbeeld ziekte is een grote stap, het is belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt.

Als jij hiervoor een helder stappenplan zou willen, dan kan een loopbaancoach in Utrecht helpen en begeleiden!

Burn out coaching

Ook burn out coaching kan helpen om weer energie te krijgen om te werken en op zoek te gaan naar een baan. De coaching Utrecht die hiervoor gebruikt wordt verschilt per persoon en per situatie. Het doel van dit traject is het verminderen van de spanningsklachten waarbij er een stappenplan wordt gemaakt om verantwoord terug te keren naar werk.

Professionele ontwikkeling coaching

Ook kun je voor persoonlijke coaching terecht bij loopbaancoaches Utrecht. Dit kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Het kan zijn dat je niet meer het beste uit jezelf haalt of dat je niet weet op welke gebieden je jezelf nog kunt ontwikkelen.

Bij loopbaancoaches Utrecht kun jij jouw onzekerheden delen. Op deze manier kun je middels opdrachten en het coachtraject werken aan deze onzekerheden. Hierdoor weet je na het laatste gesprek precies hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen en werken met de op maat gemaakte aanpak.

Life coaching

Life coaching Utrecht kan ook een onderdeel zijn van loopbaanbegeleiding. Bij life coaching Utrecht kunnen vele situaties aan bod komen. Dit kan gaan over spanningsklachten, maar ook faalangst of overbelasting van jezelf.

Door een coachgesprek Utrecht kan ik jou leren kennen, het uitgebreide profiel van jou ontdekken en kijken hoe en waarmee ik jou kan helpen. Zo kun jij werken aan jouw ontwikkeling, het terugkrijgen van de regie of zekerder zijn van jouw eigen kunnen.

Hoe zit het traject van loopbaancoaching in Utrecht er uit?

Tijdens een oriënterend gesprek in mijn praktijk kunnen wij er achter komen of er een fijne klik is tussen ons voor een goede samenwerking. Dit is belangrijk voor loopbaancoaching Utrecht. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken waarmee ik jou kan helpen en welke verwachtingen jij hebt van mij als loopbaancoach in Utrecht. Merk je dat de klik er niet is? Dan kun je natuurlijk altijd een nieuw oriëntatiegesprek plannen met een andere loopbaancoach Utrecht.

Na dit gesprek start het coachtraject Utrecht. Samen worden jouw doelen op het gebied van carrière duidelijk, dit door opdrachten en gesprekken. Afhankelijk van jouw doelen en verwachtingen zal de coaching worden vormgegeven.

Een gemiddeld loopbaantraject Utrecht bestaat vaak uit 5 á 10 gesprekken, dit is afhankelijk van jouw wensen en de vragen die jij hebt.

Jouw weg naar een succesvolle carrière

Zoek jij een loopbaancoach in Utrecht die jou kan helpen met het realiseren van jouw doelen? Ik wil jou met mijn aanpak graag helpen! Ik wil graag met jou kijken naar de problemen die jij hebt binnen jouw loopbaan en hoe deze kunnen worden aangepakt.

Bij mij in de praktijk in Utrecht ben je van harte welkom om samen het traject te starten! Je kan telefonisch contact met mij opnemen of het contactformulier invullen.