Loopbaancoaching Amersfoort Bij van Tol Therapie kan jou helpen om inzicht te krijgen in kwaliteiten, maar ook helpen bij re-integratie of bij een ander passend traject. Ik kan jou de loopbaancoaching bieden zodat jij met positieve energie weer richting de toekomst gaat kijken.

Op ieder moment in je leven ben je bezig met jouw ontwikkeling, vaardigheden, belemmeringen en kwaliteiten. De ene keer zit het allemaal mee, maar soms kan het ook tegen zitten. Je kunt jezelf afvragen ‘Waarom doe ik eigenlijk wat ik nu doe?’. In ben een loopbaancoach die jou kan helpen, begeleiden en adviseren zodat jij jouw eigen loopbaan weer duidelijk voor ogen hebt.

Ik geloof dat je met een positieve instelling, een heldere visie en de juiste begeleiding alles kan bereiken wat je wilt. Loopbaancoaching is er voor iedereen die vastloopt in zijn of haar carrière, maar ook voor mensen die willen groeien in hun werk of die een andere uitdaging zoeken.

Ben je op zoek naar loopbaancoaching Amersfoort? Neem dan contact met mij op en we maken samen een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Loopbaancoaching AmersfoortWat is loopbaan coaching?

Loopbaancoaching Amersfoort kent vele verschillende vormen en methoden, dit is afhankelijk van de vragen en het coachtraject dat jij nodig hebt. In verschillende situaties kan loopbaanbegeleiding jou helpen:

 • Weet jij niet bij welke baan jouw talenten passen?
 • Weet jij niet welke opleiding bij jou past?
 • Heb je behoefte aan een nieuwe uitdaging maar weet je niet wat bij jou past?
 • Heb jij hulp nodig bij het solliciteren naar jouw droombaan?
 • Wil je weten wat jouw competenties zijn?
 • Hoe kan outplacement mij helpen voor volgende stappen?
 • Is het zo dat je in een baan zit, maar opzoek wilt naar iets anders?

Met professionele begeleiding van een loopbaancoach Amersfoort kun jij deze vragen over jezelf beantwoorden! Zo kom je achter jouw passie, de wensen die je hebt, maar ook weet je op welke vlakken je jezelf nog kunt ontwikkelen. Op basis van de (online) coaching kun jij op zoek naar een passende werkgever voor jou!

Een passende loopbaan is belangrijk voor iedereen, maar soms is het lastig om dit voor jezelf in te zien. Een loopbaancoach Amersfoort kan je helpen met het uitzoeken van de mogelijkheden en verschillende trajectbegeleiding die er zijn.

Ook voor zzp ers is loopbaanbegeleiding erg belangrijk. Wanneer je als zzp’er vastloopt in je bedrijf of wil groeien met je bedrijf dan is een trajectbegeleiding met een loopbaancoach Amersfoort een goede keuze.Met professionele begeleiding van Tol Therapie kun jij deze vragen over jezelf beantwoorden! Zo kom je achter jouw passie, de wensen die je hebt, maar ook weet je op welke vlakken je jezelf nog kunt ontwikkelen.

Voor wie is loopbaancoaching geschikt?

Amersfoort loopbaanbegeleiding kan voor verschillende doelen worden ingezet. In een gesprek begeleid ik jou op de onderdelen waarbij jij dat nodig hebt. Ik kan jouw coach zijn als je niet weet welke studie je wil gaan volgen, omdat je niet weet wat jouw drijfveren zijn. Ik kan jou hierbij helpen zodat je een goede eerste stap kan zetten.

Een loopbaanadvies van mij in Amersfoort kan ook gericht zijn op een nieuwe baan. Als jij niet weet welk werk er bij jou past, dan kunnen verschillende gesprekken met mij als loopbaancoach Amersfoort helpen zodat jij hier inzicht in krijgt!

Voor iedereen kan ik als loopbaancoach helpen! Of je nou aan het begin van jouw carrière zit, of je een switch wilt maken of juist omdat je jezelf wilt ontwikkelen op deze arbeidsmarkt. Jouw loopbaantraject is uniek, dus zo ook de loopbaanbegeleiding die ik jou kan bieden!

Wat levert een loopbaancoach jou op?

Tijdens verschillende sessies zul jij tot nieuwe inzichten en antwoorden komen! Dit kan zijn op het gebied van zelfvertrouwen, leiderschap, groei, stress of juist de beste aanpak opweg naar een nieuwe baan! Door Amersfoort loopbaanbegeleiding kun jij er beter achter komen wie jij bent, wat jij kan en op welk gebied jouw talenten liggen! Op deze manier kun je bewuster keuzes maken.

Coaches op het gebied van jouw loopbaan kunnen jou helpen en adviseren! Wil jij dit? Neem dan direct contact met mij op zodat ik jou kan helpen! Ik kan je helpen met verschillende soorten loopbaancoaching, denk hierbij aan outplacement, re-integratie trajecten of bij het vinden van een baan.

Hoe ziet een loopbaan traject eruit?

Loopbaantrajecten kunnen verschillende vormen aannemen. Dit is afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt en wat nodig is om je doel te bereiken.

Een traject kan bestaan uit:

 • Een aantal (online) gesprekken met een loopbaancoach
 • Een test of vragenlijst die je invult en waarover we dan in gesprek gaan

Ik kijk samen met jou naar de verschillende mogelijkheden en stel een plan op.

Met behulp van diverse tools en methodieken, begeleid ik je in het ontdekken van je drijfveren, kwaliteiten en competenties en leer je deze in te zetten in je sollicitatieprocedure. Heb je voorkeur voor een bepaalde methode, dan bespreken we dit tijdens het intakegesprek.

Burn out coaching, life coaching en wat nog meer?

Ik kan jou helpen op het gebied van jouw loopbaan dit om te kijken wat jij leuk vind en om jouw doelen te behalen! Maar als jij met andere problematiek zit, dan kun je ook bij mij terecht! Ik biedt ook burn out coaching, life coaching, coaching bij daten, coaching bij relatieproblemen of coaching voor een heel gezin. Ik help je graag om een stap vooruit te zetten!

Jouw weg naar een succesvolle carrière!

Ik begeleid je naar een succesvolle carrière, maar het resultaat hiervan bereik je niet alleen. Jouw inzet is hierbij erg belangrijk. Ik ben er dan ook om jou te motiveren en te stimuleren op weg naar jouw doel! In een aantal sessies help ik je:

 • Jouw kwaliteiten en drijfveren te ontdekken;
 • Inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt;
 • Een gerichte sollicitatie aan te pakken;
 • Een netwerk op te bouwen.

Wil je meer weten over loopbaancoaching? Neem dan contact met mij op!Ik help jou graag verder naar een passende baan of studie!