Loopbaancoaching Utrecht

Je carrière neemt een belangrijk deel van je leven in. Als je niet goed functioneert op je werk heeft dat een grote impact op de kwaliteit van je leven en grote gevolgen voor je geluksgevoel en gezondheid. En last but not least je financiële zekerheid hangt af van jouw succesvol zakelijk functioneren.

Loopbaancoaching is een persoonlijk proces waarin jij jezelf beter leert kennen. Uiteindelijk kijk je op een andere manier tegen je zelf aan en kom je tot nieuwe inzichten. Zo leer je van coaches welk werk bij jou past. Dit gaat er om dat jij met plezier doet wat je doet en dat je trajecten ingaat zodat jij je verder kan ontwikkelen.

In Utrecht vind je verschillende loopbaancoaches die jou kunnen helpen. Ik wil jou als coach graag helpen om de juiste balans te vinden, zaken helder te krijgen en op een persoonlijke manier jouw passie voor je werk of studie te vinden.

Loopbaancoaching UtrechtEen succesvolle carrière biedt:

 • Zelfvertrouwen.
 • Financiële zekerheid.
 • Zingeving.
 • Je thuis voelen in/ actief deelnemen aan de maatschappij.

Als je loopbaan in zwaar weer komt is hulp door carrière coaching een goede stap. Bijvoorbeeld bij:

 • Werkdruk
 • Stress tijdens het werk
 • Terugkerende conflicten
 • Ziekteverzuim
 • Burn-out
 • Behoefte aan carrière switch
 • Reorganisatie
 • Verlies van werk
 • Re-integratie
 • Outplacement

Voor welke vragen kun je terecht bij jouw coach?

Tijdens gesprekken met een loopbaancoach in Utrecht zal het gesprek volledig gericht zijn op jou. De coaching is gericht op jou vragen, jouw belemmeringen en jouw uitdagingen. Loopbaanbegeleiding kan jou helpen als je vragen hebt over:

 • Wat zijn mijn kwaliteiten? Hoe kan ik de passende kwaliteiten inzetten tijdens mijn werk?
 • Wat is een studie of baan die werkelijk bij mij past en aansluit? Hoe vind ik de passie terug in mijn werk?
 • Hoe start ik met het zoeken naar nieuwe werk, dat bij mij past?
 • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan?

Het kan zijn dat jij dit soort vragen erg lastig vind om te beantwoorden. Ik als jouw loopbaancoach in Utrecht kan jou helpen om te zorgen dat jij weet waar jij staat en wat jij graag wilt. We zullen eerst kennismaken voordat de coaching daadwerkelijk kan beginnen. Daarna worden in sessies gekeken naar jouw belemmeringen en zorgen wij er samen voor dat jij tot nieuwe inzichten komt. Met alle vragen die jij hebt omtrent jouw loopbaan kan ik jou helpen.

Voor wie is een loopbaancoach in Utrecht geschikt?

Loopbaancoaching in Utrecht kun je inzetten als je belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of tijdens je studie. Loopbaancoaches kunnen jou helpen om voor jou inzichtelijk te krijgen wat jij zelf wilt realiseren en hoe jij de doelen zou willen behalen. Hierbij komen dan jouw talenten, persoonlijke ontwikkeling en het maken van concrete stappen aan bod. Jij staat tijdens deze gesprekken centraal. Ik als jouw coach biedt jou persoonlijke begeleiding om jouw doelen te behalen. Dit kan zijn op weg naar een nieuwe baan, leiderschap of een andere uitdaging.

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen. Het kan zijn dat jij loopbaancoaching wilt voor een traject gericht op een nieuwe baan, een volgende stap in jouw carrière of om te bespreken wat jou dwars zit. Ook kan coaching jou helpen wanneer jij zelf de controle kwijt bent. Wanneer iemand jou dan begeleid krijg jij de controle terug door de begeleiding van professionals.

Wat zal loopbaancoaching jou opleveren?

Tijdens verschillende sessies zul je zelf tot nieuwe inzichten komen. Een loopbaancoach kan voor jou vele voordelen opleveren. Zo kun je door de coaching er achter komen wie jij bent, wat je kan en waar jouw passies en talenten liggen. Ook ben je je uiteindelijk beter bewust van gemaakte keuzes die jij in de loop van de jaren hebt gemaakt.

Door loopbaancoaches krijg jij inzicht in hoe jij je onderscheid van de arbeidsmarkt, zodat jij je tijdens jouw loopbaan kan ontwikkelen. Door een loopbaancoach krijg jij zelfvertrouwen omdat je weet waar jouw talenten liggen.

Jij zelf hebt de regie over jouw loopbaan in handen, met een loopbaancoach in Utrecht zul jij hierover meer zelfvertrouwen krijgen.

Jouw carrièrecoach als onvermoeibare inspiratiebron

Loopbaancoaching Utrecht biedt persoonlijke carrière coaching door te werken aan inzicht en nieuwe oplossingen, waardoor je loopbaan een nieuw impuls krijgt. Je baan of verandering van carrière wordt onder begeleiding van je carrièrecoach weer een inspiratiebron.

Samen met een loopbaancoach in Utrecht richt je je op de ware achtergronden van de ontstane problemen. De werkcoach biedt handvatten voor je loopbaan, waardoor succes weer binnen handbereik komt.

Loopbaancoaching in Utrecht is een belangrijke partner in het oplossen van problemen. Problemen die we allemaal kunnen tegenkomen in een tijd waar vaste banen en een leven lang baangarantie steeds meer tot het verleden behoren. Flexibiliteit, een leven lang leren of een eigen bedrijf starten zijn tegenwoordig belangrijke ingrediënten voor een garantie op werk en dus financiële zekerheid.

Op weg naar succesvolle carrière!

Ik help je als coach graag te ontdekken wat de achtergronden zijn van je problemen binnen je loopbaan, waardoor je samen met mij kunt werken aan een nieuwe oplossing, die echt bij je past. Ben jij op zoek naar een loopbaancoach in Utrecht? Vele mensen zijn jou al voor geweest en die heb ik verder mogen en kunnen helpen in hun loopbaan.

Wil jij een goede en passende baan vinden? Ik kan jou de loopbaancoaching in Utrecht bieden die jij nodig hebt. Ik help jou als coach bij het maken van stappen en te werken aan jouw ontwikkeling.

Wil jij ook gebruik maken van mijn diensten zodat jij beter weet waar jij voor staat, wat je kwaliteiten zijn en wat jij wil? Bel of neem contact met mij op. Wij zullen tijdens sessies verschillende stappen ondernemen zodat jij de passie in jouw baan gaat vinden!

030-2657716