Psychologen Leidsche Rijn
Er zijn ontzettend veel mensen die last hebben van bepaalde psychologische klachten. In dit geval is het erg prettig om een uitlaatklep te hebben. Bovendien is het niet altijd even eenvoudig om zelf bovenop de klachten te komen. Merk je dat de klachten langdurig aanhouden of erg heftig zijn? In dit geval kun je terecht bij verschillende psychologen in Leidsche Rijn. Ik help je graag door je therapie op maat te geven.

Therapie op maat is erg belangrijk, aangezien iedere situatie verschilt. Omdat ik specifiek naar jouw situatie kijk, kunnen we een oplossing bedenken die echt aansluit bij het probleem. Ik kies er niet voor om labels toe te kennen, maar gebruik een persoonlijke aanpak. Dit vinden de meeste cliënten veel prettiger. Je zit immers niet op een label te wachten, maar op een oplossing voor je klachten.

Met wat voor klachten kun je bij een psycholoog terecht?

De meeste psychologen in Leidsche Rijn specialiseren zich in bepaalde klachten. Ik ben in staat om je bij vrijwel ieder probleem te helpen. Heb je bijvoorbeeld last van depressie? Ik heb inmiddels al veel cliënten met depressie gehad. De meeste van deze cliënten hebben vooraf weinig vertrouwen in een oplossing. Als je depressief bent, kan het lastig zijn om de eerste stap naar een psycholoog te zetten.

Toch kan het zeker helpen als je hulp krijgt van psychologen in Leidsche Rijn. Ik heb inmiddels al veel cliënten die voorheen last hadden van depressie, de kliniek met een glimlach zien verlaten. Er is dus hoop, zelfs als je last hebt van een extreme depressie.

Uiteraard is een depressie lang niet het enige probleem waar ik je bij kan helpen. Als een van de psychologen in Leidsche Rijn, kan ik je bij tientallen verschillende klachten helpen. Heb je bijvoorbeeld last van bepaalde angsten? Ook in dit geval kan ik met je over de problemen praten en je aan een oplossing helpen. Hetzelfde geldt voor tientallen andere problemen, waaronder bijvoorbeeld trauma’s en eetproblematiek. Bij mij is ieder probleem bespreekbaar. Bovendien ben ik in staat om je de juiste hulp te bieden, waardoor we snel en effectief een oplossing vinden.

Relatietherapie

Ook wanneer je relatie minder loopt, ben ik in staat om je te helpen. Bijna iedereen heeft weleens met relatieproblemen te maken gehad. Meningsverschillen komen binnen iedere relatie voor. Toch kan het een probleem vormen als de relatieproblemen aan blijven houden. In veel gevallen blijven de problemen aanhouden doordat ze niet goed besproken worden.

Door middel van relatietherapie bij een van de psychologen in Leidsche Rijn is de relatie in veel gevallen nog te redden. Als je therapie volgt in mijn kliniek, zorg ik ervoor dat alle problemen bespreekbaar zijn. Samen met jullie zoek ik naar een oplossing. Tijdens de gesprekken denk ik niet alleen met jullie mee, maar ben ik ook bemiddelaar. Door te bemiddelen, voorkom ik dat de gesprekken uit de hand lopen. Lukt het jullie thuis niet om de problemen zonder ruzie te bespreken? In dit geval is de kans groot dat ik jullie kan helpen.

Kom je uit de omgeving van Utrecht of Houten? Bekijk ook psychologen Utrecht of een psycholoog in Houten!