Psycholoog de Bilt

Ben je op zoek naar een professionele psycholoog in de Bilt? In dit geval is Van Tol Therapie de beste keuze. Hier staat jouw verhaal centraal. Dit betekent dat ik je geen label probeer te geven, maar dat ik me in plaats daarvan puur met jouw situatie bezighoudt. Je bent immers op zoek naar hulp en een label helpt hier over het algemeen niet bij.

Er zijn ontzettend veel mensen die ervoor kiezen om naar een psycholoog in de Bilt te gaan. Lang niet iedereen voelt zich altijd prettig en dit is normaal, maar als de problemen langdurig zijn, is het een goed idee om een gesprek met een psycholoog in te plannen. De meeste mensen die al een langere tijd met problemen als depressie te maken hebben, denken dat hier geen oplossing voor is. In mijn kliniek zie ik echter dagelijks dat mensen veel vooruitgang boeken. In veel gevallen verdwijnen de klachten zelfs helemaal.

Hulp bij verschillende klachten

Niet alleen in het geval van een depressie is een bezoek aan een psycholoog in de Bilt een aanrader. Zo kan ik ook van hulp zijn in het geval van angst, onzekerheid, een burnout, traumaverwerking en nog veel meer klachten. Ook in het geval van belangrijke levensvraagstukken kun je bij me terecht. Merk je bijvoorbeeld dat je continu de verkeerde partners kiest? Ik help je bij het ontdekken van de achterliggende reden, zodat we tot een oplossing kunnen komen. Hetzelfde geldt voor ongewenste ontwikkelingen in je loopbaan.

Relatietherapie

Ook in het geval van relatieproblemen kan ik je begeleiden. Niet altijd loopt de relatie stuk door problemen, elke relatie kent immers problemen. De reden dat een relatie stuk loopt is vaak de manier waarop er met problemen omgegaan wordt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat problemen bespreekbaar zijn en dat beide partijen elkaar nog een kans willen geven.

 

Ik kan jullie helpen om de communicatie en intimiteit binnen de relatie te herstellen. Om dit te bereiken maak ik gevoelens bespreekbaar en zorg ik dat jij en je partner de mogelijkheid krijgen om problemen te bespreken. Tijdens deze therapiesessies is alles bespreekbaar en zal ik bemiddelen. Komen jullie samen niet uit een bepaald probleem? Dan kan een bezoek aan de psycholoog in de Bilt een goed idee zijn.

Heb jij hulp nodig?

Heb jij bepaalde (relatie)problemen? In dit geval kan ik je vast en zeker helpen. Op de website lees je precies bij welke problemen ik je allemaal kan helpen. Bij mij krijg je therapie op maat. Jouw problemen zijn natuurlijk niet te vergelijken met die van een ander. Om deze reden is een aanpak op maat erg belangrijk.

Vraag jij je af hoe het is om psychotherapie te volgen? Dan raad ik je aan om contact met me op te nemen. Ik geef je graag een beeld van hoe therapie jou kan helpen. Op de website vind je de ervaringen van andere cliënten, waardoor je een goed beeld krijgt van hoe therapie jou kan helpen.