Heb je een hulpvraag en heb je sloten om een psycholoog de Meern in te schakelen om gesprekken mee te voeren? Dan is van Tol Therapie voor jou een goede keuze! Voor verschillende problematieken kun je bij mij terecht. Online therapie, therapie in de praktijk, een behandeling voor angst, een klinisch psycholoog of wil je in gesprek over jouw relatie? Bij mij kan het allemaal! Bij een intakegesprek bespreken we de belangrijke zaken hoe ik jou kan helpen, daarna wordt het behandeltraject voor jou om maat ontwikkelt.

Psycholoog De MeernDe beste psychologen voor JOU

Bij mijn coaching sta jij centraal, jij bent ook degene die na een sessie de kracht nodig moet hebben om te veranderen. Onderliggende processen, stress, een depressie of gevoelens worden aangekaart en er wordt gezocht naar een oplossing.

Mijn werkwijze is ook helemaal gericht op één cliënt. Op deze manier werken de sessies perfect voor jou. Het behandelaanbod is daardoor ook groot. Ik heb al verschillende mensen mogen helpen en daardoor heb ik veel kennis. Ik werk ook graag laagdrempelig, zodat jij je op je gemakt voelt. Dit om de ernst van het trauma of het probleem goed in kaart te kunnen brengen.

HEb jij behoefte aan geestelijke gezondheidszorg omdat je ervaart dat jouw psychische klachten in het dagelijks leven jou belemmeren? Dan kan ik jou als de Meern psycholoog helpen. Dit kan zijn over jouw angsten, relatietherapie, kinderpsychologie of bijvoorbeeld werkgerelateerde zaken.

Korte wachttijden bij mij als GZ psycholoog

Bij mij kun je rechtstreeks terecht en over het eigen risico en de vergoedingen wordt natuurlijk ook gepraat. Bij mij zijn de wachttijden niet lang, maar kun je wel persoonlijke (online) therapie verwachten.

Er worden tijdens de (online) therapie verschillende methodes gebruikt. Voor een depressie en voor relatietherapie zijn andere methodes nodig om tot de aard van de klachten te komen. Daarom wordt er individuele therapie ontworpen voor jou, binnen de psychologie is dit erg belangrijk.

Ons beleid is, dat er voor iedereen en alle kinderen en volwassenen een plek is. Daarom is de coaching op maat en zorgen wij er voor dat de therapievorm bij jou past. Ook zal mijn gedrag er voor zorgen dat jij je op gemakt zal voelen tijdens onze gesprekken.

De praktijk Van Tol Therapie werkt deskundig én doelgericht. Kijken naar het doel, de verbeteringen en het proces richting het behalen van dit doel is belangrijk.

Een GZ psycholoog voor jou in de Meern

In de omgeving van de Meern, omgeving Utrecht, kun je bij mij terecht als je op zoek bent naar een psycholoog. Ik help jou graag als een van jouw coaches om je angst onder controle te krijgen. Maar ook wanneer jij voor andere zaken een psycholoog nodig hebt ben ik hier voor jou. Dit kan gaan over stress, vervelende emoties, veranderen van patronen of graag een behandeling wil die gericht is op het vinden van jouw grote liefde.