Heb je een hulpvraag en heb je besloten om een psycholoog de Meern in te schakelen om gesprekken mee te voeren? Dan is Van Tol Therapie voor jou een goede keuze! Voor verschillende problematieken kun je bij mij terecht. Online therapie, therapie in de praktijk, een behandeling voor bijvoorbeeld angst, depressie, vragen over opvoedingsproblemen of wil je in gesprek over jouw relatie? Bij mij kan het allemaal! Bij een intakegesprek bespreken we de belangrijke zaken waarmee ik jou kan helpen, daarna wordt het behandeltraject voor jou op maat ontwikkeld.

Psycholoog De MeernDe beste psychologen voor JOU

Bij mijn coaching sta jij centraal, zodat jij na een sessie de kracht hebt om te veranderen. Onderliggende processen, stress, een depressie of andere gevoelens worden aangekaart en er wordt gezocht naar een oplossing.

Mijn werkwijze is ook helemaal gericht op echte aandacht voor jou. Op deze manier werken de sessies perfect voor jou. Echte betrokkenheid is belangrijk. Ik heb al veel mensen mogen helpen en daardoor heb ik veel kennis. Ik werk ook graag laagdrempelig, zodat jij je op je gemak voelt. Dit om de ernst van het trauma of het probleem goed in kaart te kunnen brengen.

Heb jij behoefte aan geestelijke gezondheidszorg omdat je ervaart dat jouw psychische klachten in het dagelijks leven jou belemmeren? Dan kan ik jou als de Meern psycholoog helpen. Dit kan zijn met jouw angsten of met relatietherapie, ouderbegeleiding of bijvoorbeeld met werkgerelateerde problemen.

Korte wachttijden bij mij als psycholoog

Bij mij kun je rechtstreeks terecht en over de vergoedingen wordt natuurlijk ook gepraat. Bij mij zijn de wachttijden niet lang en kun je op korte termijn persoonlijke (online) therapie starten.

Er worden tijdens de (online) therapie verschillende methodes gebruikt. Voor een depressie of bijvoorbeeld voor relatietherapie zijn andere methodes nodig om tot de oplossing van de klachten te komen. Daarom wordt er een therapie op maat ontworpen, dat is binnen de psychologie is erg belangrijk.

Ons beleid is, dat er voor iedereen een plek is. Daarom is er de coaching op maat en zorgen wij er voor dat de therapievorm bij jou past. Ook zal mijn oprechte aandacht en betrokkenheid er voor zorgen dat jij je op je gemak zal voelen tijdens onze gesprekken.

De praktijk Van Tol Therapie werkt deskundig én doelgericht. Kijken naar de klachten, het gewenste doel en de weg erheen staan centraal.

Een psycholoog voor jou in de Meern

In de omgeving van de Meern, omgeving Utrecht, kun je bij mij terecht als je op zoek bent naar een psycholoog. Ik help jou graag als een van jouw coaches om bijvoorbeeld je angst onder controle te krijgen. Maar ook wanneer jij voor andere zaken een psycholoog nodig hebt ben ik hier voor jou. Dit kan gaan over stress, belastende emoties, het veranderen van patronen of over graag begeleiding willen die gericht is op het vinden van jouw grote liefde.