Ben jij op zoek naar een psycholoog in Houten? Dan heb je dus zonder het te weten al een grote stap gezet. Het is namelijk niet eenvoudig om te beslissen hulp aan een deskundige te gaan vragen. Maar wel heel verstandig en moedig. Bij van Tol Therapie willen we je dan ook graag helpen. Of het nu gaat om relatieproblemen, een burn-out, depressie of wanneer je kind gepest wordt op school. 

Psycholoog HoutenJij staat centraal, niet enkel je probleem

Van Tol Therapie gaat ervan uit dat, juist omdat we allemaal zo verschillend zijn, we een probleem niet kunnen benaderen vanuit één zienswijze of therapievorm. Bovendien zijn wij mensen een complex geheel van gevoelens, gedachten en gedrag. Daarom passen wij een integratieve therapie toe, waarbij we uit allerlei verschillende therapievormen putten om jouw probleem te begrijpen en op te lossen. 

De oplossingen liggen in jou, je moet ze enkel vinden

Zo laten we je zien dat wat je denkt en voelt niet altijd in overeenstemming is met wat je doet. We maken je bewust waar je probleem nu eigenlijk vandaan komt, helpen je met zaken te verwerken indien nodig en begeleiden je op je zoektocht naar oplossingen. Want in tegenstelling tot wat je denkt liggen die bij jouzelf en kunnen wij je enkel maar helpen om die gaandeweg te ontdekken.

Deze problemen kent élk gezin

Bij Van Tol Therapie kun je terecht voor problemen op diverse vlakken. Moeilijkheden binnen je gezin is slechts één van onze expertises. Vaak gaat het hier om heel herkenbare problemen, waar veel gezinnen mee te kampen hebben. Zo kan je worstelen met een puberende tiener, een gamende zoon, een nieuwe gezinssituatie enzovoort. Omdat je gezin een veilige haven moet zijn waarin je elke dag graag thuiskomt, kunnen problemen daar vaak zwaarder wegen. Wij helpen je om te groeien naar een goed functionerend gezin waarin iedereen zich prettig voelt. 

Daten, waarom lukt het maar niet?

Verlang je naar een leuke relatie maar kom je de ware maar niet tegen? Of stranden al jouw relaties om een voor jou onverklaarbare reden? Bij van Tol Therapie gaan we graag samen met jou dieper in op jouw ervaringen en analyseren we jouw gedragspatronen die een rol kunnen spelen bij het vinden van een partner.

Liefde is een werkwoord 

Een relatie is vaak keihard werken en problemen sluipen meer dan eens heel ongemerkt binnen in de relatie tussen jou en je partner. Iedereen kent het wel: je werkt allebei hard en komt ‘s avonds moe thuis. Een kregelig woord is snel en onbedoeld gezegd, een situatie vlug fout aangevoeld en een conflict zo gevormd. Miscommunicatie: het is maar al te vaak de basis van veel moeilijkheden. Bij Van Tol Therapie helpen we je in te zien hoe je eigen gedachten en gedrag overkomen bij je partner en dit ook te verwoorden, zodat jij zelf tot een oplossing komt waar je mee verder kan. 

Zoek je dus een psycholoog in Houten, denk dan eens aan Van Tol Therapie, we helpen je graag. Kom je uit de omgeving van Nieuwegein of Woerden? Bekijk dan psycholoog Nieuwegein en psycholoog Woerden

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.