Psycholoog Leidsche RijnAls jij opzoek bent naar een professionele psychotherapeut uit de Leidsche rijn, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help mijn cliënten graag, van kinderen tot volwassenen, van psychotherapie tot aan relatietherapie. Ik werk in de GGZ om anderen te helpen, mijn tijd maak ik graag voor iemand vrij.

Voor verschillende klachten kun jij gerecht bij psychologen. Een GZ psycholoog, iemand bij de generalistische basis GGZ, een klinisch psycholoog of andere psychologen Utrecht, Leidsche Rijn bieden hulp en behandeling bij verschillende psychische klachten. Deze psychische klachten kunnen uiteenlopen. Als jij een van deze uiteenlopende psychische klachten dagelijks ervaart kun je met mij een intake gesprek inplannen:

  • Last van paniek en angsten.
  • Last van een aanhoudend somber gevoel.
  • Relatie problemen.
  • Ruzie, woede.
  • Onzekerheden, negatief zelfbeeld.
  • Schuldgevoelens; behoefte aan luisterend oor.
  • Verslaving, behandeling na verslaving nodig.
  • Trauma’s.
  • Stress door dagelijkse taken of werkzaamheden.

Ook zijn er bij kinderen, jongeren of volwassenen vaak klachten die niet benoemd kunnen worden, vage klachten. Ook hiervoor kun je terecht bij psychologen voor psychotherapie.

Een GZ psycholoog voor jou

Als jij dagelijks last hebt van diverse klachten dan de hulp van een psychotherapeut wel eens een uitkomst bieden. Dat jij deze hulp aanvaart en vraagt van een hulpverlener is al de eerste stap, je erkent namelijk je problemen en klachten die je niet alleen kan oplossen. Je bent bereid om met een psycholoog uit omgeving Leidsche rijn hier aan te gaan werken.

Na een van de behandelingen uit het behandelaanbod zul jij merken dat je sterker in je schoenen staat en jouw klachten zijn vermindert of volledig weg zijn. Voor een gesprek kun je bij mijn in de praktijk terecht.

Jouw behandeling staat centraal en is persoonlijk aan jou gewezen. Doordat de ontwikkeling van klachten natuurlijk niet verder moet gaan is het voor mij belangrijk dat mijn cliënten vrijwel direct bij mij terecht kunnen. Daarom heb ik wel vele aanmeldingen, maar geen lange wachttijden en kun jij bij mij terecht voor verschillende therapievormen, of het gaat om relatietherapie of cognitieve gedragstherapie, ik ben er voor jou.

Of de behandeling in mijn praktijk in de omgeving van Utrecht, Leidsche Rijn wordt verzoek door jouw zorgverzekeraar heeft alles te maken met het pakket die jij bij de verzekeraars hebt afgesloten. Om een afspraak met mij te maken is het niet direct nodig om een doorverwijzing van huisartsen te hebben.