Zet ook jij de stap naar een psycholoog in Nieuwegein? Gefeliciteerd, hiermee neem je een moedige en goede beslissing naar de oplossing van jouw probleem, waar dat ook mee te maken heeft. Zie je alles somber in en voel je je terneergeslagen? Is jouw zoveelste relatie gestrand en begrijp je niet waarom? Hebben financiële problemen een grote impact op je gezinsgeluk? Hulp vragen kan het begin zijn van de oplossing. 

Psycholoog NieuwegeinPsycholoog in Nieuwegein nodig: Welkom bij van Tol Therapie

Doordat wij werkzaam zijn op diverse gebieden kan je bij ons voor allerlei problemen terecht. Of het nu gaat om relationele issues, persoonlijke en emotionele kwesties, gezinsproblematieken of werkgerelateerde moeilijkheden, bij ons draait het in de eerste plaats om jou en jouw hulpvraag.

Jij bent zelf de oplossing

Samen met jou gaan we op zoek naar jouw oplossing. Want hoe vreemd dit wellicht ook klinkt: de oplossing voor jouw probleem ga je zélf ontdekken. Dit doe je weliswaar samen met ons. Wij helpen je bewust te worden van de oorsprong ervan en inzicht te krijgen in je gedrag en gevoel. Dit doen we door onze integratieve methode, waarbij we verschillende therapievormen tegelijk gebruiken om tot de voor jou beste aanpak te komen.

Maatwerk dus

In een sfeer van warmte, begrip en aandacht, nemen we de tijd om alles zorgvuldig te analyseren. We tonen je dat je gedrag niet altijd overeenstemt met je gevoel, dat soms onverwerkte gebeurtenissen van vroeger opduiken en maken je bewust van je eigen krachten en oplossingen. Zo combineren we een stukje cognitieve gedragstherapie met onder andere mindfulness en cliëntgerichte psychotherapie, waarbij de accenten voor iedereen verschillend zullen zijn, afhankelijk van je persoonlijkheid.

Elk huisje zijn kruisje

In elk gezin spelen dezelfde herkenbare problemen. Welke ouder stelt zich niet de vraag of zoon of dochter niet te veel met social media bezig is? Wie heeft nooit opvoedkundige vragen en in welk nieuw samengesteld gezin is alles direct koek en ei? Toch kunnen moeilijkheden binnen het gezin een grote invloed hebben op je geluk. Reden te meer om problemen in die context snel en effectief op te lossen. Wanneer je hier even geen uitweg in ziet, kunnen wij je wellicht op weg helpen.

Werkgevers opgelet

Werkgerelateerde moeilijkheden bij werknemers hebben ook een weerslag op werkgevers. Een te hoge werkdruk veroorzaakt stress op de werkvloer met recent steeds meer burn-out situaties. Niet alleen kost een hoog verzuim een bedrijf veel geld, ook heb je als werkgever de wettelijke verplichting inspanningen te doen om het herstel van je zieke werknemer zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Bij Van Tol Therapie hebben we hiervoor speciale coaching sessies waarin we werken met de focus op heel concrete doelen. 

Eén doel: gelukkig zijn

Wat je problematiek ook is, welke methode we ook gebruiken, welke oplossing er uiteindelijk ook uit de bus komt, alles bij van Tol Therapie is maar op één doel gericht, namelijk terug geluk vinden. Want slechts wanneer onze cliënten terug gelukkig zijn, pas dan zijn wij het ook.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.