Psycholoog terwijde

We hebben allemaal een uniek levensverhaal, en soms worden we onbewust beïnvloed door de dingen die we hebben meegemaakt, en de mensen om ons heen. Misschien voel je je soms machteloos, en weet je zelf even niet meer hoe je dat aan kan pakken. Onze psycholoog in Terwijde van Van Tol Therapie begrijpt dat ieder individu een levensverhaal met zich meedraagt, dat net zo uniek is als een vingerafdruk. En juist in dat unieke levensverhaal schuilt de sleutel tot zelfontdekking, genezing, en innerlijke kracht. Een ervaren therapeut bij Van Tol Therapie kan jou waardevolle steun bieden in de tocht naar zelfacceptatie in verwarrende tijden. Wij geloven dat echt geluk begint bij het omarmen van je levensverhaal en verbinding maken met jezelf. Wij staan klaar voor je, om jou te helpen jezelf te leren omarmen, zodat jij je eigen levensverhaal een mooie nieuwe richting kunt geven.

Loopbaancoaching Amersfoort
Sleur in relatie

Jouw unieke levensverhaal gebruiken als kracht

De gebeurtenissen die we hebben meegemaakt vormen ons tot wie we zijn. Misschien voel je wel veel woede, verdriet of ongeloof als je terugdenkt aan wat je hebt meegemaakt of nu meemaakt. Misschien heb je nog niet de tijd durven nemen om stil te staan bij wat je echt voelt. Bij Van Tol Therapie geloven wij dat echt geluk begint bij het ontdekken van jouw levensverhaal en begrijpen hoe dat jou als individu beïnvloedt, zodat jij dit uiteindelijk zelfs als kracht kunt gebruiken.

Waar kan Van Tol Therapie bij helpen?

Bij Van Tol Therapie richten wij de behandeling op het individu. Wij begrijpen dat iedereen uniek is met een eigen uniek levensverhaal. Dit vormt ons tot wie we zijn en draagt bij aan de patronen die wij hebben ontwikkeld. Wij willen je dan ook niet begeleiden op basis van een diagnose, maar op basis van jou als uniek persoon. Wij geloven dat je iemand pas écht kunt helpen als je samen het unieke levensverhaal leert omarmen en de belemmerende patronen leert loslaten. Heb jij last van één van de onderstaande klachten? Dan helpt onze psycholoog in Terwijde je hier heel graag bij, zodat ook jij weer intens geluk kunt ervaren.

  • Angst, faalangst, paniek.
  • Depressie, somber of depri voelen.
  • Onzekerheid, non-assertief gedrag en schuldgevoelens.
  • Gepest worden. Gevolgen van gepest worden.
  • Burn-out, stress, studie- en loopbaanproblemen.
  • Psychosomatische klachten.
  • Of in je relatie: ruzies, woede, behoefteverschil seks, wantrouwen of overspel.
  • Of als ouders: opvoedingsproblemen.

 

Ook kun je belangrijke levensthema’s verkennen en oplossen zoals:

  • Een steeds terugkerend ongewenst patroon binnen je liefdesrelatie of in je partnerkeuze.
  • Ongewenste ontwikkelingen binnen je carrièreverloop.
Relatietherapie de Meern

Meer info of kennismaken met onze psycholoog in Terwijde?

Ben je toe aan het opnieuw richting geven aan je levensverhaal? Neem dan voor meer informatie of afspraken gerust contact op met Van Tol Therapie. Bij Van Tol therapie hanteren we geen wachtlijst, waardoor je snel terecht kan. Ben je druk tijdens kantooruren? We kunnen ook na kantoortijden of op zaterdag tijd voor je maken.

Van Tol Therapie is gevestigd in Utrecht Leidsche Rijn. Dit is perfect als je op zoek bent naar psychotherapie in Terwijde. Je kan gratis parkeren als je met de auto komt, maar ook met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar.

Telefoon: 030-2657716.

E-mail: contact@vantoltherapie.nl