Psycholoog Woerden

Relatietherapie in de omgeving van Woerden gezocht? Voor mensen zijn er verschillende redenen om voor relatietherapie te kiezen. Jullie praten misschien niet meer met elkaar of maken alleen maar ruzie. Maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar meer intimiteit en wederzijds vertrouwen, zodat jullie meer van elkaar kunnen genieten.

Er zijn veel verschillende redenen waarom jullie relatietherapie nodig kunnen hebben. We zijn tenslotte allemaal mensen die voorkeuren hebben en bepaalde gewoontes. Toch kan dit binnen een relatie (of gezin) voor ongemak zorgen. Blijf met elkaar praten, dit is ook de therapievorm die zij tijdens een sessie zullen aangaan. Ik heb jullie graag om de verbinding met elkaar terug te vinden.

Een relatietherapeut voor al jullie relatieproblemen

Het kan zijn dat jullie avonden op de bank zitten maar er geen gesprekken voorkomen. Ook kan het zijn dat er frustraties naar elkaar toe zijn, die jullie niet met elkaar delen. Is het zo dat het gedrag van elkaar niet meer geaccepteerd kunnen worden en dat er dringend dingen moeten veranderen? Het kan zijn dat jullie weer naar elkaar toe groeien als jullie met relatietherapeuten in gesprek gaan. Dit voor een verbetering van de liefde, het beter communiceren of meer waardering voor elkaar. Met een aantal sessies kan dit al bevrijdend voelen voor beide partners.

Echter is het ook goed mogelijk dat jullie er al voor gekozen hebben om uit elkaar te gaan en willen jullie hulp om die in harmonie en liefdevol te doen. Als er kinderen bij betrokken zijn, is het nu eenmaal belangrijk dat de verbinding tussen jullie als ouders zichtbaar en voelbaar aanwezig blijft. Om grote conflicten te vermijden en allebei een gelukkig eigen leven te leiden kan een therapeut of een psycholoog jullie hierbij begeleiding bieden.

Hebben jullie behoefte aan meer plezier, minder stress en meer liefde? Dit alles om de relatieproblemen te herstellen? Zodat iedereen beter in zijn of haar vel zit? Relatietherapie Woerden kan daarbij helpen! Kom je uit de buurt van de Leidsche rijn of de Bilt? Kom dan in contact met een psycholoog Leidsche rijn of psycholoog de Bilt!

Aarzel niet en kom tot actie

Broze momenten komen in elke relatie voor, dat hoort nu eenmaal erbij in het leven. Met kracht en hulp van familie vrienden komen jullie door die momenten. Maar nu is de situatie anders, en dit weten jullie, want daarom zijn jullie op deze website.

Jullie hebben het gevoel dat het niet meer lukt en dat jullie relatie vastzit. Jullie reageren op elkaar volgens een vast patroon en geen van beiden weten jullie hoe je hieruit kunt breken. Wacht daarom niet te lang met mij te benaderen, want met elke dat dat jullie geen stap naar elkaar toe zetten, zetten jullie er twee van elkaar af. Relatietherapeut Woerden van Tol Therapie helpt jullie graag verder. Met welke hulpvraag of therapievorm ik jullie ook kan helpen, ik wil voor beide partijen het beste.

Het doel van de relatietherapie Woerden of relatietherapie Woerden is het vergroten van veiligheid en vertrouwen binnen je relatie en het herstel van communicatie en intimiteit. Deze positieve verandering vormt dan de nieuwe basis en is dus de eerste stap, waarop je samen wel in staat bent de problemen en uitdagingen, die op jullie gezamenlijke pad komen, succesvol op te lossen. Zoals;

 • Gevoelens en gedachten van eenzaamheid en afstand.

 • Meningsverschillen en ruzies (over kinderen, plannen of gevoelens).

 • Opvoedingsvraagstukken. Verschillende kijk op opvoeding. Combinatie werk & gezin.

 • Beleving seksualiteit, verschil in behoefte aan seks, vreemdgaan of overspel.

 • Interculturele problematiek achtergrond). Problemen met de (schoon)familie.

 • Financiële problemen.

Verdient jullie relatie een boost? Relatietherapie kan de uitkomst zijn!

In gesprek gaat met een psycholoog die gespecialiseerd is in relatieproblemen, en het functioneren van mensen kan tijdens een sessie helpen om relaties te redden. Dit door vele gesprekken met elkaar te voeren waarbij ik als therapeut ga kijken naar wat werkelijk de problemen binnen de relatie zijn. Relatiecoaching door relatietherapeut Woerden leert je de gevoelens van jezelf en van je partner beter te begrijpen. Je kunt weer naar elkaar toegroeien. Geef jezelf en elkaar die kans!

Kom gerust een keer langs in mijn praktijk, als de voorkeur heeft om op een andere plek de relatietherapie te voeren kan dit mogelijk ook in overleg. Stuur een bericht naar mijn e-mailadres zodat we snel kunnen kijken hoe de psychotherapie jullie relatie kan redden.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.