Zoek je deskundige hulp van een psycholoog in Zeist? Een verstandige zet. Maar geen gemakkelijke beslissing, zo weten we bij Van Tol Therapie maar al te goed. Toch is hulp vragen de eerste stap in de richting van de oplossing. Een positieve actie op weg naar geluk. 

Psycholoog ZeistJe psycholoog in Zeist helpt je het geluk terug te vinden

Geluk, daar draait het allemaal om. Daar zoeken we allemaal naar. Toch is het voor niemand weggelegd om altijd gelukkig te zijn. Op diverse momenten in je leven duiken er problemen op en meestal vinden we zelf de oplossing. Soms echter lukt dat niet en vind je geen uitweg meer. Je bent dan gebaat bij goede en professionele hulp door een deskundige psycholoog. 

Alles hangt samen

Bij Van Tol Therapie beseffen we dat jij als mens een complex geheel bent van lichaam, gevoelens, gedachten en gedrag en dat al deze componenten met elkaar samenhangen. Daarom benaderen wij jou en je probleem op een integratieve manier. Ook in de behandeling werken wij middels een integratieve therapie. Dat wil zeggen dat wij niet uitsluitend vanuit één therapievorm uitgaan maar een stukje maatwerk doen. 

Op maat van jou als cliënt

Op basis van jouw persoonlijkheid en je hulpvraag gaan wij op zoek naar wat voor jou het beste werkt. Wij maken onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, waarbij we jouw denken en gedrag proberen in overeenstemming te brengen. Door cliëntgerichte psychotherapie leer je dan weer je gevoelens te erkennen, te verwoorden en te ervaren om zo tot een oplossing te komen. De oorsprong van je problemen bewust worden is tenslotte iets waarvoor we een stukje mindfulness aanwenden. Zo komen we tot een heel individuele therapie, helemaal toegespitst op jou.

Zo helpen we je relatie vooruit

Bij Van Tol Therapie kun je terecht voor een scala van uiteenlopende problematieken. Bijvoorbeeld relationele problemen. Ervaar je spanningen tussen jou en je partner, zijn jullie door het jachtige leven wat van elkaar verwijderd? Wij helpen de communicatie tussen jullie te herstellen zodat jullie daardoor tot een beter begrip kunnen komen van elkaars gevoelens.

Stress de baas

Ook bij problemen in je werksfeer helpen we je graag. Werk maakt een groot deel van je leven uit en het ligt dan ook voor de hand dat ook hier het niet steeds vlekkeloos kan verlopen. Daarbij komt dat door de 24-uurseconomie op veel werkplekken de werkdruk steeds maar toeneemt, stress-gerelateerde problemen steeds meer opduiken en burn-outs helaas aan de orde van de dag zijn. Reden genoeg om op tijd in te grijpen. Bij Van Tol Therapie begeleiden we je graag in het omgaan met stress en druk. Niet alleen jij als werknemer maar ook werkgevers helpen we graag op dit vlak. Immers gelukkige werknemers presteren beter, zo blijkt uit tal van onderzoeken.

Jouw geluk is ons doel

Welke hulpvraag je ook hebt, hoe we die ook gaan aanpakken en hoe moeilijk de weg naar een oplossing soms ook is, bij Van Tol Therapie hebben we maar één doel: jouw geluk. En daar doen we het graag voor.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.