Ervaar jij dagelijks emoties die je zelf niet onder controle kunt krijgen? Denk aan angsten, boosheid of verdriet. Heb jij problematiek binnen jouw relatie waarbij je graag hulp zou willen? Heb jij een hulpvraag over jouw gedachten, gevoelens of wil je juist individuele therapie voor andere psychische problemen? Ik kan jou helpen met jouw persoonlijke hulpvraag!

Wil jij graag hulp van een van de therapeuten uit Amersfoort? Bij mij kun jij terecht met alle vragen die jij hebt, zodat ik jou kan gaan helpen!

Psychotherapie AmersfoortWaarvoor kun je bij een therapeut terecht?

Ik ben een van de therapeuten in de omgeving van Amersfoort waarbij je terecht kan in mijn praktijk voor uiteenlopende psychische klachten. Dit kan zijn voor:

  • Angst, faalangst.
  • Depressie, somberheid.
  • Problematiek binnen relaties.
  • Burn-out, loopbaanproblemen.
  • Persoonlijkheidsproblematiek.
  • Traumaverwerking.
  • Rouwverwerking.

Als therapeut in de omgeving van Amersfoort liggen mijn specialisaties bij psychotherapie, relatie therapie, hulp bij single en daten en ook ben ik er om jou te helpen in jouw carrière of in het gezin!

Tijdens het voor jou op maat gemaakte behandelplan zal ik werken vanuit de integratieve psychotherapie.

Wat is integratieve psychotherapie Amersfoort?

Ik kan jou hulp en begeleiding bieden door het totale plaatje te zien; jouw gedrag, emoties, denken, fysiek welzijn en de sociale omgeving. Deze zijn namelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden jouw leven.

Door psychotherapie Amersfoort krijg je een inzicht in de achtergrond van alle problematiek dat er speelt. Binnen de integratieve psychotherapie zijn er verschillende modellen die ik gebruik tijdens de sessies:

Cognitieve gedragstherapie is een erg gestructureerde therapie. Hierbij gaat het om het veranderen van jouw gedragspatroon net als de manier van denken. Dit helpt je om op andere manieren naar een probleem te kijken en hier op een andere manier mee om te gaan. Cognitieve therapie helpt jou met het verminderen van psychische klachten.

Ook ben ik een therapeut die gebruik maakt van cliënt gerichte psychotherapie. Dit gaat om wat je denkt, wat je voelt, wat je wilt en wat je durft. Het is bij deze therapie belangrijk om bij alles stil te staan, zodat je middels een nieuw perspectief problemen kunt oplossen. Dit kun je zien als oplossingsgerichte therapie.

Heb jij mijn hulp nodig?

In Amersfoort zijn er veel vrijgevestigde aanbieders van psychische hulp, waar je terecht kunt met of zonder verwijzing via een huisarts, zo ook bij mij! Ik ben een van de therapeuten die jou graag wil helpen met het verminderen van negatieve gevoelens.

Ik kan jou helpen middels integratieve psychotherapie, oplossingsgerichte therapie, cognitieve therapie of mindfulness! Wil jij een van mijn nieuwe cliënten worden vanwege nare gedachten, problemen in je relatie of carrière? Ik help jou graag in mijn praktijk in de omgeving van Amersfoort zodat we samen aan de slag kunnen!