Therapie gaat altijd over hoe je met de ander omgaat.

Of het nu je baas is, je collega of de liefde van je leven. Jouw belangrijkste rollen in je leven: de rol van professional, de rol van partner of de rol van ouder.

Problemen die je tegenkomt zie je vaak in meer of mindere mate in deze drie gebieden van je leven terug. Van Tol Therapie vergroot je zelfinzicht en helpt je succesvoller met de ander om te gaan: in je werk, in de liefde en in het gezin!

Door jezelf beter te begrijpen kun je assertief worden zonder aan te vallen of ruzie te maken. Of hoef je niet meer weg te lopen voor het conflict. Je ontdekt meer over jezelf en over de ander. Je relaties worden veiliger en stabieler.

“Je zou kunnen zeggen dat door de therapie bij Ineke mijn contact met de ander ‘emotioneel intelligenter’ is geworden. Ik begrijp mijn eigen gevoelens én de gevoelens van de ander beter. Daar voel ik me goed bij! Fijn!”

Deze ontdekkingstocht maakt je emotioneel intelligent EQ. Jouw belangrijke relaties worden succesvoller en beantwoorden meer aan jouw behoeften en geven meer levensgeluk.

Neem gerust contact op. Ik kijk naar je uit!

Je bent van harte welkom! Ineke

Afspraken zijn ook mogelijk na kantoortijd en op de zaterdag.

030-2657716