Indien er zich een crisis voordoet in jouw relatie, dan wil je zo snel mogelijk hier weer uit zijn. En misschien wil je zo snel mogelijk hulp om jouw relatie te redden. Het is belangrijk om te weten dat je hulp kan krijgen. Je relatie redden kan door middel van relatietherapie. In crisissituaties is het van belang dat je niet wacht met hulp zoeken en bij een relatietherapeut aanklopt waar jullie vlot terecht kunnen voor een eerste afspraak.

Werk samen aan de oorzaak en bijbehorende oplossingen. Ook indien je zonder heftige crisis niet gelukkig bent in je relatie, of een oplossing zoekt voor de sleur, biedt relatietherapie uitkomst.

Relatie reddenVreemdgaan of een heftige ruzie

Een relatiecrisis komt ook in gezonde relaties voor. Het kan namelijk zijn dat je een sleur in je relatie hebt. Er kunnen allerlei oorzaken zijn voor grote moeilijkheden. Denk hierbij aan vreemdgaan, of een heftige ruzie met een meningsverschil over een bepaald belangrijk onderwerp. Om welke reden dan ook, probeer er altijd samen doorheen te komen.

Geef jullie liefde niet zomaar op, want relatieproblemen kunnen jouw relatie sterker maken, als jullie hier beiden energie insteken. Bijvoorbeeld met behulp van professionele relatietherapie. Probeer samen het balans te herstellen en terug te gaan naar een gezonde relatie.

Wees emoties de baas

Als je middenin een relatiecrisis zit dan spelen de emoties hoog op. Het is van belang om deze niet het volledige beeld te laten vertroebelen. Heb aandacht voor jouw gevoelens, maar bewaar tevens de rust. Ga niet kopje onder en beëindig jouw dierbare relatie niet gelijk. Relatietherapie kan jullie relatie redden.

Het helpt emoties te verwerken, en weer helder beeld te krijgen over de toekomst. Tijdens de gesprekken zal er vanuit alle kanten gekeken worden naar jullie situatie. De relatietherapeut verkrijgt zo inzicht, en vervolgens kan er naar een plan van aanpak gekeken worden.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.