Relatietherapeut de MeernWanneer je relatieproblemen hebt, de relatie met jouw partner wilt verbeteren of hulp nodig hebt om de verbinding met elkaar terug te vinden kan een relatietherapeut jou wellicht helpen. Voor therapie in de omgeving van Utrecht en Vleuten kun je bij mij terecht!

Relatietherapeuten kunnen jou helpen om als partners zijnde weer dichterbij elkaar te komen. Gesprekken met relatie therapeuten biedt jou de mogelijkheid om er voor te zorgen dat de relatie met jouw vriend of vriendin verbetering ondergaat.

Coaching door een relatietherapeut bij een buitenechtelijke relatie of andere relatieproblemen

Het kan zo zijn dat je samen met je partner en voor gekozen hebt om een nieuwe start met elkaar te maken en daarvoor relatietherapie willen. Een relatietherapeut biedt hierbij dan begeleiding. Ik zal jullie dan helpen om te kijken waar het mis is gegaan tussen jullie en opnieuw beginnen bij de basis. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jullie communicatieproblemen hebben, dat er opgekropte gevoelens zijn of dat een buitenechtelijke relatie voor vervelende emoties heeft gezorgd.

Als er onderling niet de gemiddelde waardering wordt ervaren die verwacht wordt, dan kan dit zorgen voor conflicten. Zo kun je door de ander niet begrepen of gehoord voelen. Door dan samen in relatietherapie, ook wel systeem therapie genoemd, wordt er gewerkt om de relatie te verbeteren.

Relatietherapie de Meern voor een samengesteld gezin

Het kan ook zo zijn dat jullie bij mij in de praktijk komen omdat jullie een therapeut nodig hebben die jullie kan helpen om conflicten binnen het gezin op te lossen. Als jullie situatie zo is dat er twee gezinnen samen zijn gekomen tot één dat dit voor enige spanning zorgt.

Ook hiervoor kan een therapievorm worden toegepast, dit kan individuele therapie zijn maar ook een gesprek met het gehele gezin. Wellicht hebben jullie coaching van mij nodig omdat het gedrag van de ene dat van de ander negatief beïnvloed.

De meeste therapeuten horen vaak dat mensen hebben getwijfeld om in relatietherapie te gaan. Dit omdat ze zich schamen voor hun omgeving of omdat ze het niet kunnen delen met hun partner. Terwijl je uiteindelijk na de therapie juist weer gelukkiger zal gaan zijn.

Wanneer is relatietherapie De Meern nodig?

Je kunt bij mij ter aller tijde een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en om te kijken op welke manier in jou of jullie kan helpen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jullie therapie in de Meern nodig hebben omdat jullie vastlopen in jullie relatie. Ook kan het natuurlijk dat er sprake is van ontrouw, er grote verschillen tussen jullie zijn, de communicatie vaak mis loopt of dat er een nare ervaring is voorgevallen.

Is het zo dat jij je emoties, plannen en gevoelens liever deelt met een van je goede vrienden dan met je partner, dan kan dit een reden zijn om in relatietherapie te gaan.

Hoelang duurt relatietherapie?

Hoelang de (online) therapie duurt is vooraf niet goed vast te stellen. Hierbij is het afhankelijk wat het probleem is, maar ook de energie die erin wordt gestoken door de partners. Het is natuurlijk de bedoeling dat er niet alleen in de praktijk tijd en energie in wordt gestoken, in de privé situatie gaat dit natuurlijk door.

Ik wil jullie graag mijn tijd en energie geven om jullie met mijn therapievorm jullie te helpen. Je kunt online een afspraak met mij maken, zo kunnen wij snel aan de slag om de conflicten die jullie in jullie relatie ervaren op te lossen. Dit zodat jullie uiteindelijk jullie relatieproblemen aan de kant kunnen zetten en de verbinding met elkaar weer terug vinden.