Psychologen NieuwegeinRelatietherapie de Meern gezocht? Zoek jij een relatietherapeut die jou kan helpen met relatieproblemen, communicatieproblemen, gevoelens, emoties en ontrouw van je partner? Dan ben je bij mij en mijn praktijk aan het juiste adres!

Conflicten kunnen erg escaleren terwijl er wel sprake is van liefde. Wanneer deze conflicten erger worden en terugkeren dan kan het de relatie verstoren en zelfs beëindigen. Een relatietherapeut kan dit door middel van relatietherapie voorkomen en voor verbetering zorgen.

Wat is een relatietherapeut?

De meeste therapeuten hebben een opleiding gevolgd in coaching of psychotherapie. Wanner je relatie is vastgelopen is het verstandig om contact op te nemen met een relatietherapeut. Als je bijvoorbeeld relatieproblemen hebt of problemen in de communicatie dan is het verstandig om eens te praten met relatietherapeuten. Relatietherapeuten helpen de verbinding tussen twee personen of hun gezin te verbeteren. Door gesprekken en sessies te hebben kan een relatietherapeut het gedrag en gevoelens van een persoon te weten komen en de relatie en relatieproblemen oplossen.

Relatietherapie is een therapievorm die als doel heeft de relatie tussen twee partners te verbeteren. Ook als er een buitenechtelijke relatie ontstaat of de communicatie in een samengesteld gezin is relatietherapie een goede manier om dit te verhelpen. De hulp van therapeuten biedt jou nieuwe inzichten.

Buitenechtelijke relatie of individuele therapie

Ik als psycholoog en relatietherapeut biedt begeleiding als er een bepaalde situatie zich heeft voor gedaan. Via de site kun je direct contact met mij opnemen en een gesprek inplannen. Vervolgens kan je in de praktijk komen voor een kennismakingsgesprek.

Vindt je communiceren lastig of heb je problemen met relaties? Het is de bedoeling dat na een aantal gesprekken al een verbetering is te merken in je omgeving. Ook kan je individueel bij mij terecht voor een gesprek.

In de praktijk komen is erg gemakkelijk. Je kan via het openbaar vervoer of met eigen vervoer komen. Mijn praktijk ligt dichtbij Vleuten en Meern.