Relatietherapie Houten nodig? Partners kunnen elkaar snel volledig kwijtraken in patronen van verwijten, boosheid, negeren en elkaar doodzwijgen. Het zijn die conflicten die enorm kunnen escaleren, terwijl jullie toch echt heel veel van elkaar houden.

De terugkerende escalaties kunnen ervoor zorgen dat er iedere keer weer een stukje van het gevoel van verbinding langzaam afbreekt. En uiteindelijk kan dit leiden tot een definitieve breuk die onherstelbaar is.

De liefde is dan over voor één van de partners. Maar gelukkig kun je dit voorkomen. Er zijn heel veel stellen uit Houten die hun relatieproblemen hebben overwonnen en het geluk en elkaar weer hebben teruggevonden.

Relatietherapeut in Houten

Zou je graag huwelijkstherapie Houten of relatietherapie in Houten omgeving willen? Bij van Tol Therapie biedt ik je een veilige plek waar je vrijuit kunt praten en waar er aandacht is voor jullie lief en leed. Alles met als doel om samen te groeien naar meer verbondenheid en kwaliteit.

Relaties kunnen onder immense druk staan en het aantal echtscheidingen liegen er dan ook niet om. Echter het niet meer samen uitkomen en vervolgens besluiten om uit elkaar te gaan, dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Door dit voorkomen is het verstandig om samen relatietherapie met elkaar aan te gaan.

Met een huwelijkstherapeut Houten van Tol Therapie kun je veel leed voorkomen, wanneer je regelmatig je relatie onder de loep neemt. Is er binnen jullie relatie een ongezonde afhankelijkheid, weinig respect of vertrouwen, matige intimiteit of sprake van spanningen? Kom in contact met Ineke van Tol en zij vertelt je graag wat ze voor jullie kan betekenen in jullie relatie.