Relatietherapie Utrecht

Iedere relatie kent mindere tijden, en dit is normaal. Relatieproblemen zijn niet per definitie het einde van een relatie tussen mensen, het kan er ook juist uiteindelijk voor zorgen om dichterbij elkaar te komen. Relatietherapie door een psycholoog kan helpen, wanneer jullie er samen lastig uit kunnen komen.

Ik als jullie relatietherapie wil jullie graag helpen om samen verder te gaan, om weer van elkaar te houden of om het volgen van ieders eigen pad in goede banen te leiden. Jullie kunntn contact met mij opnemen als jullie Utrecht relatietherapie nodig hebben. Dit is niets om je voor te schamen, soms is het beter als er een onafhankelijk en gespecialiseerd relatietherapeut helpt bij moeilijke momenten.

Ik zorg er graag voor, dat mijn cliënten weer gelukkig zijn. Blijf niet met problemen rond lopen, maar ga hierover in gesprek met mij als jullie relatietherapeut.

Relatietherapie UtrechtWelkom op de website van mijn praktijk voor Psychotherapie & Relatietherapie Utrecht.

Niet de problemen zelf kunnen je relatie ondermijnen, maar hoe je er samen mee omgaat. Geef elkaar en je relatie een nieuwe kans met relatiecoaching door relatietherapeut Utrecht en voorkom een dreigende relatiebreuk of echtscheiding.

Ik kan jouw helpen bij relatietherapie in Utrecht. Relatietherapeuten kunnen helpen om er voor te zorgen dat partners met elkaar in gesprek gaan en blijven, zodat belemmeringen kunnen worden worden verholpen. Er zijn vele verschillende soorten relatieproblemen die een belemmering kunnen zijn. Ik wil graag helpen om deze relatieproblemen te onderzoeken, over te praten en hulp bieden bij het oplossen van de zaken die spelen.

Bij Relatietherapie Utrecht wordt tijdens de therapie aandacht besteed aan:

  • Het ontdekken van de werkelijke achtergrond van de ruzies, spanningen of verwijdering tussen jou en je partner.
  • Het begrijpen van je geraaktheid en die van je partner.
  • Het leren uiten van gevoelens en verlangens naar elkaar.

Het doel van de huwelijkstherapie of relatietherapie Utrecht is het vergroten van veiligheid en vertrouwen binnen je relatie en het herstel van communicatie en intimiteit. Deze positieve verandering vormt dan de nieuwe basis, waarop je samen wel in staat bent de problemen en uitdagingen, die op jullie gezamenlijke pad komen, succesvol op te lossen. Zoals:

  • Gevoelens van eenzaamheid en afstand.
  • Meningsverschillen en ruzies.
  • Opvoedingsvraagstukken. Verschillende kijk op opvoeding. Combinatie werk & kinderen.
  • Beleving seksualiteit, verschil in behoefte aan seks, vreemdgaan of overspel.
  • Interculturele problematiek. Problemen met de (schoon)familie.
  • Financiële problemen.

Ook bij andere klachten of relatieproblemen kan ik jullie verder helpen. Relatiecoaching door relatietherapeut Utrecht leert je de gevoelens van jezelf en van je partner beter te begrijpen. Je kunt weer naar elkaar toegroeien. Geef jezelf en elkaar die kans!

Kom met mij in contact

Verschillende therapievormen kunnen worden gebruikt tijdens de relatietherapie in Utrecht. Zo is een manier om cognitieve gedragstherapie toe te passen of partnerrelatie therapie. Op deze manier wordt er inzicht gecreëerd in eigen denken en doen, maar ook hoe negatieve patronen kunnen worden doorbroken. Dit kan een gevolg zijn van situaties uit het verleden. Bij partnerrelatie therapie gaat het om het doorbreken van vicieuze cirkels. Dit kan (soms) helpen om het goede in elkaar naar boven te halen en opnieuw van elkaar te houden.

Ik ben een therapeut met kennis hoe relatieproblemen kunnen worden begrepen en worden voorkomen. Ik heb al vele cliënten mogen helpen in hun relatie, ben jij op direct op zoek naar hulp van Utrecht relatietherapie? Maak dan met mij een afspraak, bel of stuur een e-mail. Ik kom graag met jou in contact om jullie op de beste manier te helpen.

030-2657716