Relatietherapie in de omgeving van Woerden gezocht? Voor mensen zijn er verschillende redenen om voor relatietherapie te kiezen. Jullie praten misschien niet meer met elkaar of maken alleen maar ruzie. Maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar meer intimiteit en wederzijds vertrouwen, zodat jullie meer van elkaar kunnen genieten.

Echter is het ook goed mogelijk dat jullie er al voor gekozen hebben om uit elkaar te gaan en willen jullie hulp om die in harmonie en liefdevol te doen. Als er kinderen bij betrokken zijn, is het nu eenmaal belangrijk dat de verbinding tussen jullie als ouders zichtbaar en voelbaar aanwezig blijft.

Aarzel niet en kom tot actie

Broze momenten komen in elke relatie voor, dat hoort nu eenmaal erbij in het leven. Met kracht en hulp van familie vrienden komen jullie door die momenten. Maar nu is de situatie anders, en dit weten jullie, want daarom zijn jullie op deze website.

Jullie hebben het gevoel dat het niet meer lukt en dat jullie relatie vastzit. Jullie reageren op elkaar volgens een vast patroon en geen van beiden weten jullie hoe je hieruit kunt breken. Wacht daarom niet te lang met mij te benaderen, want met elke dat dat jullie geen stap naar elkaar toe zetten, zetten jullie er twee van elkaar af. Relatietherapeut Woerden van Tol Therapie helpt jullie graag verder.

Het doel van de huwelijkstherapie Woerden of relatietherapie Woerden is het vergroten van veiligheid en vertrouwen binnen je relatie en het herstel van communicatie en intimiteit. Deze positieve verandering vormt dan de nieuwe basis, waarop je samen wel in staat bent de problemen en uitdagingen, die op jullie gezamenlijke pad komen, succesvol op te lossen. Zoals;

  • Gevoelens van eenzaamheid en afstand.
  • Meningsverschillen en ruzies.
  • Opvoedingsvraagstukken. Verschillende kijk op opvoeding. Combinatie werk & gezin.
  • Beleving seksualiteit, verschil in behoefte aan seks, vreemdgaan of overspel.
  • Interculturele problematiek. Problemen met de (schoon)familie.
  • Financiële problemen.


Relatiecoaching door relatietherapeut Woerden leert je de gevoelens van jezelf en van je partner beter te begrijpen. Je kunt weer naar elkaar toegroeien. Geef jezelf en elkaar die kans! Kom met een relatie of dating coach Woerden in contact!