Veel alleenstaanden zijn op zoek naar een levenspartner, omdat het vinden van de perfecte man of vrouw een droom is die veel mensen koesteren als ze vrijgezel zijn. Op datingsites zijn er tal van enthousiaste en interessante personen die op zoek zijn naar een partner voor de rest van hun leven.

Helaas blijkt het vinden van een levenspartner vaak een uitdaging te zijn. Teleurstelling ligt op de loer ongeacht je levensfase. We willen niet dat de teleurstellingen je uit het veld slaan. Je wilt beslagen ten ijs komen. Of voor nu goed voorbereid: een nieuwe lente, een nieuw liefdesgeluid!

Voorkomende problemen

Bij Single & Daten psychotherapie Leidsche Rijn snappen we dat het allemaal niet eenvoudig is. Met de hulp van Van Tol Therapie ga je op weg naar succesvol daten: van teleurstellende ervaringen naar vol vertrouwen in de liefde. Ik help je onder andere bij de volgende problemen:

  • Onzekerheid, weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld.
  • Een steeds terugkerend ongewenst patroon binnen je partnerkeuze.
  • Vallen voor ‘foute’ mannen of vrouwen.
  • Korte relaties, een duurzame relatie lukt niet.
  • Bindingsangst
  • Daten na een scheiding, hoe voorkom je dezelfde fout?
  • Waar let je op bij het zoeken naar een nieuwe partner?

Herken je deze problematiek? Ik bied deze Single & Daten therapie aan in Leidsche Rijn en voor de omgeving. Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Onderaan deze pagina vind je de contactgegevens.

Succes in de liefde bij Single & Daten psychotherapie Leidsche Rijn

Waarom lukt het jou niet om de ware te vinden? Om gelukkig te zijn in de liefde? Grote kans dat jij je zoiets afvraagt als je op deze pagina terecht bent gekomen. Waarschijnlijk zijn er bepaalde patronen in je leven, die jou ervan weerhouden om de man of vrouw van je dromen te vinden. Dit kunnen allerlei patronen zijn, waar je je vaak niet bewust van bent. Maar ook bijvoorbeeld weinig ervaring in de liefde of slechte ervaringen in het verleden kunnen jou belemmeren. Misschien vind je het nu lastig om jezelf open te stellen voor de liefde, omdat je niet weer teleurgesteld wilt worden en ben je dating-moe. Terwijl je toch verlangt naar liefde.

Als je bepaalde verkeerde patronen hebt, dan kan het heel waardevol zijn om samen met mij goed naar je ervaringen te kijken. We gaan op zoek naar je valkuilen en analyseren je ervaringen. Zo kunnen we samen leren van je (liefdes)verleden. Zo bereid ik je voor op een duurzame en liefdevolle relatie. Tijdens de therapie durf je weer om je heen te kijken en op zoek te gaan naar de juiste partner.

Meer info of kennismaken met Single & Daten psychotherapie Leidsche Rijn?

Van Tol Therapie is gevestigd in Utrecht Leidsche Rijn. Dit is perfect als je op zoek bent naar psychotherapie in Leidsche Rijn, ook vanuit de regio is Leidsche Rijn snel te bereiken. Je kan gratis parkeren als je met de auto komt, maar ook met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact op. Bij Van Tol Therapie hanteren we geen wachtlijst, waardoor je snel terecht kunt. Ben je druk tijdens kantooruren? We kunnen ook na kantoortijden of op zaterdag tijd voor je maken.