Iedereen heeft liefde nodig

Een liefdevolle fijne relatie, wie wil dit nu niet in zijn of haar leven? Bij veel singles komen er vele vragen naar boven. Ook zijn er vaak patronen te ontdekken in de manier waarop jij tegenover een ander persoon staat. Zeker als jij voor deze man of vrouw in kwestie een fysieke aantrekkingskracht voelt, want daar begint het mee. Er zijn talloze vrijgezellen in Nederland, en net als alle mensen, hebben deze warmte nodig. Maar hoe vang jij liefde?

SinglecoachingWaarom singlecoaching?

Liefde is één van de meest gewenste gevoelens in onze maatschappij. Door op een persoonlijke manier naar jou en je leven te kijken kom je door een singlecoach tot nieuwe inzichten. Je leven als single wordt vrijer, en jij leert meer en meer open te staan voor de mensen die op jouw pad komen. Je krijgt adviezen en tips om bij jezelf te blijven en bijvoorbeeld inzichten in hoe verlatingsangst en/of bindingsangst jou in de weg staan om een fijne liefdesrelatie te hebben.

Happy and single

Na een intensieve coaching is de tijd van een ongelukkige vrijgezel zijn voorbij, met een open blik van een opgewekte single kan je gelukkig door het leven gaan. En hiermee word jij vanzelf aantrekkelijk voor andere vrolijke vrijgezellen. Via singlecoaching leer jij over jezelf en daarmee verander je in een magneet. Soms ben je als single al een magneet, maar vind je het moeilijk om een relatie te onderhouden. Ook daarmee kan singlecoaching je hulp bieden, want samen hebben we jouw reacties en je gedrag in kaart gebracht. En vanuit dit inzicht kan jij verder om je persoonlijke plattegrond uit te werken. Leer ook om te flirten met een flirt coach!

Sta op voor jezelf

Verdiep je in de wereld van single zijn en begin met leven vanuit liefde. Voor jezelf en daarmee voor een nieuwe partner. Singlecoaching is een traject wat volledig voor jou is. Voel je niet langer zielig als single op de bank. Hierbij de uitnodiging om in beweging te komen. Zelfvertrouwen en succes zitten verstopt in jou. Twijfel je nog? Prima, maar weet dat levensgeluk op je wacht totdat jij opstaat.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.