Hoe je het ook wendt of keert, een relatiesleur is niet te voorkomen. Elke gezonde relatie krijgt ermee te maken. Het ligt dus niet aan jou of jullie. Eigenlijk ondersteunt de sleur in je relatie voorspelbaarheid en betrouwbaarheid. En deze twee belangrijke waardes zijn stressvoorkomend, maar ze moeten niet de boventoon gaan voeren. Als dit wel het geval is dan neemt de passie af.

Daarom is het noodzaak in te grijpen zodra jij de sleur bespeurt. Mocht je hierbij professionele hulp zoeken, dan is relatietherapie een aanrader. Tevens als jij gewoonweg niet gelukkig bent in jouw relatie, is een relatietherapeut een goede gesprekspartner.

Sleur in relatieSamen een leven opbouwen

Een sleur heeft alles te maken met samen een leven opbouwen, omdat het veel met jullie gewoontes te maken heeft. Dit is heel menselijk, vandaar dat een sleur dus in alle gezonde relaties voorkomt. Wil jij niet wachten totdat jij je relatie moet redden? Dan wacht niet te lang met inspringen op een relatiesleur.

Gewoontes zorgen voor gemak, je hoeft uiteindelijk immers niet meer alles met elkaar te overleggen, zoals in het begin van jullie relatie. Maar zodra dit te ver doorschiet, ga je dingen opmerken als een sleur in jullie relatie.

Doe eens gek samen

Het klinkt misschien als een vreemd advies, maar doe eens lekker gek samen. Want hoeveel vertrouwen en respect er misschien ook is, je mist die sprankeling… Jullie passie. Door eens uit de band te springen, voelen jullie weer dat je leeft. En wil je professionele begeleiding om de sleur nu goed op te lossen, in de toekomst voor te zijn, dan kies voor relatietherapie.

Doe eens gek, en plof samen bij iemand op de bank. Iemand die verstand van de liefde heeft, en jullie maar wat graag helpt om weer passievol te leven.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer*

    Uw bericht

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.