Vergoedingen voor sessies waarin gewerkt wordt aan de eigen problematiek kunnen vallen onder het aanvullend pakket van je zorgverzekeraar afhankelijk van je gekozen zorgverzekering en het type aanvullend pakket. Een sessie kost 98,- euro en duurt 1 uur en 15 minuten. Ik neem graag de tijd voor je.

Je kunt aanspraak maken op de bedragen uit je gekozen aanvullend pakket, zonder deze eerst te verrekenen met het verplicht eigen risico van 385 euro. Je bespaart de 385 euro eigen risico.

Je hebt geen verplichte verwijzing van je huisarts nodig. Ook is het niet verplicht eerst gebruik te maken van een eventueel voorgeschreven bezoek aan de POH, om voor de mogelijke vergoeding uit het aanvullend pakket in aanmerking te komen. Je hebt de keuzevrijheid voor de therapeut van je keuze en die het beste bij je past. Je kunt je rechtstreeks tot mij wenden met je klacht en hulpvraag. Jij en jouw verhaal staan bij mij centraal.

Ook kun je een verzoek indienen bij je werkgever voor vergoeding van de sessies door je werkgever bij ziekteverzuim. Hiervoor kan dan een traject met een prijsafspraak afgesproken worden.

Registraties en aangesloten bij:

NAP ECP

NVECP VMP

RBCZ

NVPA

SCAG

KvK: 30275895

BTW-nr. NL001285757B69

Vergoedingenoverzicht:

Alleen sessies waarin gewerkt wordt aan de eigen problematiek worden vergoed.

https://nvpa.org/verzekeringen/public

030-2657716